torsdag 19 november 2009

Lite glad faktiskt!

Efter dagar av trötthet och ren och skär ilska över det fruktansvärt tråkiga vädret är jag idag faktiskt till och med lite glad ;-)

  • Vilma och Simons födelsedag igår blev riktigt mysig med paketöppning, ballonger och ljus i våffelberget (!) Nu ser vi fram emot helgens kalasande!
  • Från världens bästaste Sara kom igår ett paket med en uppsättning vantar till mamma och barn. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att inte tappa bort dessa...! Oväntade hälsningar från vänner långt borta piggar verkligen upp i höstrusket :-)
  • I morse vaknade jag med en konstig, men riktigt behaglig känsla - det var nämligen ljust ute. Alla barnen sov till 07.45 i morse! Kan ni tänka er!? VI SOV TILL KVART I ÅTTA I MORSE!!!!! Har nog aldrig varit så här pigg tror jag :-)
  • Joel lämnade på dagis och jag och Vickan fick en välbehövlig fika på Elsas. Alltid lika trevligt och energigivande att få en timmes ostört prat med en vän!
  • Ikväll kommer Hanna med fyra barn och äter kvällsmat med oss. Så medan papporna jobbar kopplar vi av med en middag för 7(!) barn i all enkelhet... Kanske inte sååå avkopplande men riktigt roligt ska det bli med 3 tvååringar, 2 treåringar, en fyraåring och en 8-åring kring matbordet ikväll.
Hoppas vi får sovmorgon i morgon med...!

1 kommentar:

Zakko sa...

Visst blir man bäst på att uppskatta och aktivt njuta av "små" saker som att sova, fika ostört, överraskningar och sån där sällsynt tajming när alla barn sover samtidigt eller är nöjda och kan förströ sig själva en stund.

Även jag upplevde en ljus morgon. Vi brukar inte ställa något larm på vardagarna eftersom vi har två tuppar i hushållet. Men förra veckan vaknade jag och tyckte att det var ovanligt ljust i rummet. 8.20! Tror du vi lärde oss av vårt misstag? Nej. Hela veckan gick i samma anda. Tur att Per har flextid och att vi inte hade några tider att passa =)