tisdag 3 augusti 2010

Stor tjej och snuttig kille

Dags att damma av en kär gammal vän ;-) Har varit utan 100%igt fungerande internet i sommar och det tillsammans med för lite ork har gjort att jag funderat på att lägga ner det här... Men nu gör jag ett nytt försök!

Vi är på plats i vårt hus och det är bara så fantastiskt skönt att bo här :-)

Vilma har enkelt och smärtfritt slutat med napp i sommar. Nyvaken och gosandes i min famn med både napp och snutt tog hon plötsligt ut nappen och deklarerade att hon var stor tjej och skulle sluta med napp. Thats it. Liksom Teodor fick hon sedan när det var dags att lämna napparna till tandläkaren välja en present från sina föräldrar och valde då något förvånande en raket. Raketen var hon stolt över i en halv dag innan den raskt ratades för den nyinköpta skummgummiklädda sjörövarpinnen (svärd).

Simon är väldigt skeptiskt till det här med att sluta med napp. Vi gör ingen affär av det men Vilma frågade honom en dag om han skulle lämna napparna till tandläkaren när han var fem år varpå lillebror skakade frenetiskt på huvudet. När du är 4 då blev följdfrågan varpå Simon snabbt replikerade med ett Är du inte klok??? Min älskade snuttegris som är så kär i sin napp och snutt... :-)

Inga kommentarer: